CENTAURUS NOVOSTI

  • NOVOSTI
  • Slavimo jubilarnih 20 godina postojanja firme Centaurus d.o.o.

Slavimo jubilarnih 20 godina postojanja firme Centaurus d.o.o.

Centaurus d.o.o. kao krovna firma dio je grupacije koja se bavi distribucijom, maloprodajom i izvozom svježe i zamrznute ribe te delikatesnih proizvoda iz mora u Ho.Re.Ca segmentu, a odnedavno pokrenuta je i vlastita proizvodnja. Osnovani smo 2002 tako da upravo 2022 godine slavimo jubilarnih 20 godina postojanja.

Gastro ribarnice Brač čine maloprodajni lanac tvrtke Centaurus. U jedanaest vlastitih ribarnica prvenstveno imamo u ponudi svježu ribu ulovljenu kočama ali i drugim ribolovnim alatima, te svježu uzgojenu jadransku ribu. Također nudimo bogat izbor zaleđenih, sušenih, mariniranih i slanih proizvoda.

Temeljni cilj je, u svim aktivnostima, u svakom trenutku, prepoznavati potrebe kupaca te podizanjem vlastite kvalitete, pridonijeti  kvalitetnijem poslovanju naših partnera; ribara, dobavljača te domaćih i inozemnih kupaca.

Sjedište tvrtke je u Solinu, a područje kapilarnog djelovanja regija Dalmacija, dok se svježa riba i naši proizvodi izvoze u zemlje okruženja; Italije, Slovenije i Austrije. Dio naše grupe je i firma Gastro Hvar d.o.o. preko koje u istim segmentima radimo s hvarskim kupcima i dobavljačima. U Austriji poslujemo preko naše sestrinske firme Centaurus GmbH sa sjedištem u Beču gdje imamo i vlastitu maloprodaju.

Centaurus d.o.o. danas broji više od 120 stalno zaposlenih djelatnika, koji su ključ uspjeha te su radom, znanjem i zalaganjem postigli zavidan nivo pružanja usluga, kako u regiji tako i u susjednim zemljama. Preko naše otkupne stanice i vlastite proizvodnje, ulovima hrvatskih ribara duž cijele jadranske obale, želi se podići vrijednost, te plasmanom istih na tržite u turističkim sektoru i unutar EU pridonijeti prepoznatljivosti iskonski dobrih hrvatskih proizvoda.


Povodom 20 godina od osnivanja naše krovne tvrtke Centaurus d.o.o. organiziramo akciju 20% popusta na sav asortiman svježe ribe u trajanju od 20 dana. Akcija započinje u ponedjeljak 10. siječnja u svim našim maloprodajama.

Vaše Gastro ribarnice Brač 🐟🐚🦀

PODJELI OBJAVU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nedavne objave

Izrada ove web stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Centaurus d.o.o.