POSTANI PARTNER

Na Hrvatskom tržištu uspješno poslujemo od 2002. godine. Tijekom sezone diljem Hrvatske opskrbljujemo preko 1000 partnera iz HoReCa sektora.

Također svježu ribu izvozimo u većinu država u regiji. Primjenom novih tehnologija i znanja kontinuirano radimo na ekspanziji. Svi današnji i budući partneri mogu računati na profesionalnu uslugu, svježu ribu, proizvode vrhunske kvalitete i pouzdanost u suradnji. U mogućnosti smo surađivati na projektima različitog oblika i trajanja - od povremenog do sustavnog, u kojima se možete osloniti na naše znanje i dugogodišnje iskustvo.

Slobodno nas kontaktirajte e-mailom, telefonom ili nam pošaljite upit putem obrasca vezano uz mogućnosti zajedničke suradnje. Rado ćemo vam pružiti odgovor u najkraćem mogućem roku.

NAZIV FIRME
Centaurus d.o.o.

OIB
12918072739

SJEDIŠTE
Zoranićeva 71, Solin, Croatia

EMAIL
info@centaurus.hr

TELEFON
+385 (0)21 381-313 | +385 (0)21 380-981

Od jadranskih ribara.

E-mail: info@centaurus.hr
Telefon: +385 (0)21 381-313 | +385 (0)21 380-981

poslovanje

VISOKI STANDARDI POSLOVANJA

Naše poslovanje bazira se na strogim sigurnosnim kontrolama u svim procesima. Kvalitetu i ozbiljnost potvrđujemo certifikatima ovlaštenih institucija.

Asset 8

DISTRIBUCIJA, OPSKRBA I IZVOZ

Vlastitom proizvodnjom i ulovima hrvatskih ribara svakodnevnom dostavom opskrbljujemo više od tisuću partnera diljem zemlje, a prisutni smo i u većini država u regiji.

Asset 9

VLASTITI BRAND I MALOPRODAJNA MREŽA

Naš maloprodajni lanac čini 10 Gastro ribarnica, a ponuda je proširena Gastro odjelom sa širokom ponudom gotovih jela. Iz bogate ponude izdvajamo naš novorazvijeni brend Amare.

Obratite nam se s povjerenjem

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NAŠI PARTNERI

Izrada ove web stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Centaurus d.o.o.