CENTAURUS GRUPA

Centaurus GrUPA

Tvrtka Centaurus je osnovana 2002. godine, a od tada svoj uspjeh gradimo na trudu, volji i upornosti. Ponosni smo što smo stasali iz ničega, a danas smo na čvrstim temeljima.
U početku rada imali smo jednog zaposlenika, dvije škrinje te jedno vozilo.

Danas ponosno brojimo, preko stotinu djelatnika i dvadeset i pet vozila. U Dalmaciji smo sinonim za visoki standard u poslovanju ribom i proizvodima iz mora. Opskrbljujemo više od tisuću partnera iz HoReCa sektora, svakodnevnom dostavom proizvoda diljem Hrvatske. Svježu ribu izvozimo u većinu država u regiji.

DANAS

110+ zaposlenika / 25 vozila
11 vlastitih ribarnica

Gastro ribarnice Brač koncept je boutique ribarnica koje svakodnevno nude bogatu ponudu svježe ribe, te velik izbor smrznutih, sušenih, dimljenih, slanih i mariniranih proizvoda ribarstva, uključujući i mnoge delikatese. Riba se otkupljuje direktno od lokalnih ribara duž cijele Jadranske obale. Prva poslovnica otvorena je 2010. godine, a do danas postoji jedanaest ribarnica u regiji: pet u Splitu, u Solinu, Podstrani, Omišu, Kaštel Gomilici, Brelima i u – Beču. Ponuda uključuje i Gastro asortiman – pripremu gotovih jela baziranih na kvalitetnim namirnicama te pripremi istih, prema dnevnome ulovu na interesantan i inovativan način. Slane, marinirane, te dimljene proizvode ribarstva plasiramo na tržištu kroz brand Amare koji je postao sinonim za kvalitetu.

Iz bogate palete morskih i ribljih proizvoda izdvajamo naš novorazvijeni brend Amare koji objedinjuje proizvodnju ručno čišćenog mesa jadranskih kozica koje je sinonim kvalitete, te marinirane kozice, marinirane inćune i slane inćune.

Asset 11

NAŠ CILJ

Temeljni cilj je, u svim aktivnostima, u svakom trenutku, prepoznavati potrebe kupaca te podizanjem vlastite kvalitete, pridonijeti i kvalitetnijem poslovanju naših partnera: ribara, dobavljača te domaćih i inozemnih kupaca.

2

NAŠA MISIJA

Naša misija obuhvaća plasman proizvoda hrvatske ribarske industrije na europsko tržište te, u suradnji s inozemnim partnerima, donošenje najmodernijih trendova iz ribarske industrije, na hrvatsko tržište. Navedenim koracima planiramo doprinijeti podizanju kvalitete cjelokupne hrvatske gastro ponude.

3

PODIZANJE VRIJEDNOSTI

Vlastitom proizvodnjom i ulovima hrvatskih ribara, želimo podići vrijednost, te plasmanom istih na tržište u turističkim sektoru i unutar europske unije pridonijeti prepoznatljivosti iskonski dobrih hrvatskih proizvoda.

4

PODIZANJE SVIJESTI

Podizanje svijesti o zdravoj prehrani i rušenje mita da je ista privilegija, a ne mogućnost za sve slojeve društvene zajednice. Važnost konzumacije ribe i pozitivan učinak na ljudsko tijelo je neupitna. Uvođenje više ribe i plodova mora u prehranu pridonosi zdravlju svakog pojedinca, a time i zajednice. Učinivši ribu lako dostupnom potrošačima pridonosimo tom cilju.

GDJE SE NALAZIMO?

Sjedište tvrtke Centaurus d.o.o. nalazi se u Solinu, Zoranićeva 71.

Izrada ove web stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Centaurus d.o.o.