GASTRO RIBARNICE BRAČ

Gastro ribarnice Brač koncept je boutique ribarnica koje svakodnevno nude bogatu ponudu svježe ribe, te velik izbor smrznutih, sušenih, dimljenih, slanih i mariniranih proizvoda ribarstva, uključujući i mnoge delikatese. Riba se otkupljuje direktno od lokalnih ribara duž cijele Jadranske obale. Prva poslovnica otvorena je 2010. godine, a do danas postoji jedanaest ribarnica u regiji: pet u Splitu (City Center One, Mall of Split, Poljud, Belvedere, Brda) u Solinu, Podstrani, Omišu, Kaštel Gomilici, Brelima i u – Beču

Radno vrijeme i lokacije naših poslovnica pronađite na LINKU.


POGODNOSTI RIBARNICA:

U centralnoj poslovnici na Poljudu smješten je Gastro odjel, sa širokom ponudom gotovih jela, pripremljenih na inovativan način, kombiniranjem tradicionalnih, domaćih recepata te recepata iz svih dijelova svijeta, uz prstohvat modernog štiha, kako bi se jela približila široj publici. Ponudu slanih i mariniranih proizvoda, te vina i delikatesa temeljimo na suradnji s vrhunskim OPG proizvođačima iz regije, čime pomažemo male proizvođače, da se vlastitom kvalitetom, plasiraju na tržištu.

Pratite nas na društvenim mrežama: 

Izrada ove web stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Centaurus d.o.o.