CENTAURUS NOVOSTI

  • NOVOSTI
  • Otvorenje ribarnica Dubrovnik i Šolta

Otvorenje ribarnica Dubrovnik i Šolta

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da smo proširili našu ponudu otvaranjem dvije nove ribarnice u sklopu Studenac marketa na Šolti i u Dubrovniku.

Obje ribarnice nude širok asortiman svježe ulovljene ribe i morskih plodova, s posebnim naglaskom na kvalitetu i svježinu proizvoda. Naša misija je osigurati vrhunske morske delicije za naše kupce, čime doprinosimo obogaćivanju gastronomske ponude u lokalnim zajednicama.

Ribarnica na Šolti nalazi se u mjestu Grohote, na adresi Put kućom 1A, pružajući lokalnim stanovnicima i posjetiteljima jednostavan pristup najfinijim morskim proizvodima.

U Dubrovniku, naša ribarnica se nalazi u sklopu Studenac hipermarketa na adresi Vukovarska 26 te nudi bogat izbor ribe i plodova mora, zadovoljavajući visoke standarde i očekivanja naših kupaca.

Pozivamo vas da posjetite naše nove ribarnice, gdje možete pronaći sve što vam je potrebno za pripremu ukusnih morskih obroka. Uvjerite se u kvalitetu i svježinu naše ponude, te uživajte u našim proizvodima. Veselimo se vašem dolasku i vjerujemo da će naše ribarnice postati vaša omiljena destinacija za kupovinu svježe ribe i morskih plodova.

PODJELI OBJAVU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nedavne objave

Izrada ove web stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Centaurus d.o.o.