CENTAURUS NOVOSTI

  • NOVOSTI
  • Gastro ribarnica Brač otvorila svoja vrata u Čakovcu

Gastro ribarnica Brač otvorila svoja vrata u Čakovcu

Svježa orada, brancin, oslić, mol, pastrva, losos, fileti morskog psa i tune, veliki i mali škampi, kozice, muzgavci i ostale vrste morskih mekušaca samo su dio ponude novootvorene Gastro ribarnice Brač u Čakovcu. Ribarnica u vlasništvu Dine Varovića iz Koprivnice smjestila se u Uskoj ulici i, može se reći, na stražnjoj strani neposredno kraj gradske tržnice.

Želja vlasnika je ponuditi nešto posebno i drugačije, ali i upoznati Međimurce s bogatstvom jadranskog podmorja. Uz svježu ribu u ponudi su i hrvatski marinirani te smrznuti proizvodi.

Kako bi stigli do što šireg kruga kupaca, u ribarnici nude kompletnu uslugu. Naime, kupljenu ribu besplatno čiste, a rado dijele i poznate i provjerene recepte za sve vrste pripreme ribe, od one na lešo, pržene do ribe na brudet, fiš ili na gradele.

Ako kojim slučajem u ponudi nema vrste ribe koju ste si možda poželjeli, ribarnica nudi i mogućnost narudžbe na broj telefona 040/601-122 i riba stiže za 2-3 dana.

ADRESA
Uska 1D,
Čakovec 40000

RADNO VRIJEME:
Ribarnica je otvorena svakog radnog dana, osim nedjelje i praznika.
ponedjeljak: 08-13 h
utorak: 07-14 h
srijeda: 07-14 h
četvrtak: 07-14 h

petak: 07-15 h
subota: 07-13 h

KONTAK
040/601-122

Dobrodošli u Gastro ribarnicu Brač – Čakovec!

PODJELI OBJAVU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nedavne objave

Izrada ove web stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Centaurus d.o.o.