CENTAURUS NOVOSTI

  • NOVOSTI
  • Centaurus drugu godinu zaredom partner Gault & Millau Croatia 2021

Centaurus drugu godinu zaredom partner Gault & Millau Croatia 2021

Ponosno možemo reći da već drugu godinu zaredom tvrtka Centaurus je partner Gault&Millau Croatia 2021.

Gault&Millau je vodeći svjetski gastronomski vodič, koji se kroz više od pola stoljeća postojanja etablirao u 25 zemalja svijeta, a od 2018. godine prisutan je i u Hrvatskoj. Prepoznatljiv je po kuharskim kapicama koje dodjeljuje restoranima. Način ocjenjivanja standardiziran je za sve zemlje, a oni restorani koji ispunjavanju kriterije Gault&Millauovih inspektora bit će uvršteni u vodič, a mogu dobiti od jedne do pet kuharskih kapica.

Sa željom da izravno prati razvoj hrvatske gastronomske scene, Gault&Millau svake godine ocjenjuje hrvatske restorane, vina i gastronomske proizvode, te ih predstavlja domaćoj ali i međunarodnoj javnosti. Riječ je o svjetskom vodiču koji mjerodavno predstavlja i promovira hrvatsku gastronomiju i enologiju.

U novom četvrtom izdanju koje je izašlo 1. lipnja 2021. uvršteno je više od 400 restorana, popularnih lokala i vina iz cijele Hrvatske.

Više informacija o Gault&Millau i ovogodišnjim dobitnicima trofeja možete pronaći na njihovoj web stranici.

PODJELI OBJAVU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nedavne objave

Izrada ove web stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Centaurus d.o.o.