CENTAURUS NOVOSTI

  • NOVOSTI
  • Centaurus drugu godinu zaredom partner Gault & Millau Croatia 2021

Centaurus drugu godinu zaredom partner Gault & Millau Croatia 2021

Ponosno možemo reći da već drugu godinu zaredom tvrtka Centaurus je partner Gault&Millau Croatia 2021.

Gault&Millau je vodeći svjetski gastronomski vodič, koji se kroz više od pola stoljeća postojanja etablirao u 25 zemalja svijeta, a od 2018. godine prisutan je i u Hrvatskoj. Prepoznatljiv je po kuharskim kapicama koje dodjeljuje restoranima. Način ocjenjivanja standardiziran je za sve zemlje, a oni restorani koji ispunjavanju kriterije Gault&Millauovih inspektora bit će uvršteni u vodič, a mogu dobiti od jedne do pet kuharskih kapica.

Sa željom da izravno prati razvoj hrvatske gastronomske scene, Gault&Millau svake godine ocjenjuje hrvatske restorane, vina i gastronomske proizvode, te ih predstavlja domaćoj ali i međunarodnoj javnosti. Riječ je o svjetskom vodiču koji mjerodavno predstavlja i promovira hrvatsku gastronomiju i enologiju.

U novom četvrtom izdanju koje je izašlo 1. lipnja 2021. uvršteno je više od 400 restorana, popularnih lokala i vina iz cijele Hrvatske.

Više informacija o Gault&Millau i ovogodišnjim dobitnicima trofeja možete pronaći na njihovoj web stranici.

PODJELI OBJAVU

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nedavne objave

Izrada ove web stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Centaurus d.o.o.