CENTAURUS NOVOSTI

  • NOVOSTI
  • Otvorena dalmatinska ribarnica u srcu Beča

Otvorena dalmatinska ribarnica u srcu Beča

I Beč je dobio pristup moru – i to onom najljepšem, Jadranskom. U Neubau-u, jednom od na-jprestižnijih kvartova Beča, tek desetak minuta hoda od strogog centra grada, svečano je ot-vorena ribarnica ‘Gastro Fisch Brač’.

Od ideje do realizacije tri godine
Vlasnici poznatih Gastro Ribarnica Brač u Dalmaciji, Ivo i Toni Bartulović s poslovnim partnerom Milanom Prgometom, na ideju za otvaranje ribarnice u Beču došli su još 2016.g. Projekt je kren-uo s realizacijom 2018. godine, nakon što je pronađen adekvatan prostor koji je zahtijevao pot-punu adaptaciju istog.

U cilju zadovoljavanja visokih standarda austrijskog tržišta, radovi su krenuli strelovitom brz-inom te je u samo tri mjeseca projekt uređenja realiziran. Promovirajući hrvatsku kulturu kom-binacijom izvornih dalmatinskih detalja i modernih karakteristika dizajna, uređenje prostora je osmislila dizajnerica interijera Marijana Boljat.

Prostor je s karikaturama Joška Marušića dobio specifičnu vrijednost, a da pritom nisu zane-mareni austrijski standardi.

preuzeto sa dalmacijadanas.hr

PODJELI OBJAVU

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nedavne objave

Izrada ove web stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Centaurus d.o.o.