CENTAURUS NOVOSTI

  • NOVOSTI
  • Gastro gostovanja u ribarnici Brač – No.2

Gastro gostovanja u ribarnici Brač – No.2

Ne propustite priliku da 16.12.2020. u srijedu okušate riblja jela vrhunskog Chefa Brace Sanjina s kojim nastavljamo event gostovanja hrvatskih chefova na našem Gastro odjelu na Poljudu. Gostujući Chefovi Imati će priliku osmisliti četiri riblja jela koja će vam biti dostupna uz promo cijenu.

Chef Braco Sanjin je majstor kuhar I. reda, nagrađivani sudionik kuharskih natjecanja u zemlji i inozemstvu, predsjednik stručnog žirija velikog broja gastro izložbi, jedan od utemeljitelja Saveza kuhara mediteranskih i europskih regija, sudionik brojnih projekata vezanih uz promociju hrvatske gastronomije te jedan od predavača na Studiju gastronomije ASPIRA-e u Splitu. Osim kao „resident“ chef u restoranu Kadeni – Sanjin je često gostujući chef u vrhunskim restoranima u zemlji i inozemstvu. Ove srijede pripremiti će nam četiri riblja jela, ne propustite ih priliku probati:

1. Rižot s kozicama i selekcijom povrća
2. Pšenica s dimljenim dagnjama
3. Hobotnica s vrganjima i krompirom
4. Pljukanci s bakalarom i pestom od raščike

VRIJEME:
16.12.2020.
Srijeda od 9:00h

KAKO DO RIBLJIH JELA?
Posjetite nas na Gastro odjelu ribarnice na Poljudu (VIII Mediteranskih igara 9/1, Split)
Naručite putem WOLT Aplikacije (Restoran Gastro Ribarnica Brač)

Dobar tek žele vam Gastro ribarnice Brač!

PODJELI OBJAVU

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nedavne objave

Izrada ove web stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Centaurus d.o.o.