CENTAURUS NOVOSTI

  • NOVOSTI
  • Otvorena dalmatinska ribarnica u srcu Beča

Otvorena dalmatinska ribarnica u srcu Beča

I Beč je dobio pristup moru – i to onom najljepšem, Jadranskom. U Neubau-u, jednom od na-jprestižnijih kvartova Beča, tek desetak minuta hoda od strogog centra grada, svečano je ot-vorena ribarnica ‘Gastro Fisch Brač’.

Od ideje do realizacije tri godine
Vlasnici poznatih Gastro Ribarnica Brač u Dalmaciji, Ivo i Toni Bartulović s poslovnim partnerom Milanom Prgometom, na ideju za otvaranje ribarnice u Beču došli su još 2016.g. Projekt je kren-uo s realizacijom 2018. godine, nakon što je pronađen adekvatan prostor koji je zahtijevao pot-punu adaptaciju istog.

U cilju zadovoljavanja visokih standarda austrijskog tržišta, radovi su krenuli strelovitom brz-inom te je u samo tri mjeseca projekt uređenja realiziran. Promovirajući hrvatsku kulturu kom-binacijom izvornih dalmatinskih detalja i modernih karakteristika dizajna, uređenje prostora je osmislila dizajnerica interijera Marijana Boljat.

Prostor je s karikaturama Joška Marušića dobio specifičnu vrijednost, a da pritom nisu zane-mareni austrijski standardi.

preuzeto sa dalmacijadanas.hr

PODJELI OBJAVU

Condividi su facebook
Facebook
Condividi su twitter
Twitter
Condividi su linkedin
LinkedIn

Nedavne objave

Izrada ove web stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Centaurus d.o.o.